Kogebog med opskrifter på retter, der egner sig til at blive tilberedt på bål eller grill. Lige fra stegt kød og grønsager til sandwich, supper, brød, snacks og søde sager. Nogle af retterne egner sig til at blive tilberedt udendørs i vinterhalvåret
Henter beholdningsoplysninger.
Læs mere om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emneord
Emnetal
64.11 (Madlavning i alm. for særligt apparatur)
Bidrag af
Beskrivelse
Bygger på deres: Bålmad...
ISBN
9788702111859
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2011)
Omfang
153 sider
Forlag
Gyldendal
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Læs om det på hjemmesiden
Anmeldelser
Lektørudtalelse
En feelgood bladrekogebog om mad over åben ild. En hyggelig men ikke nødvendig anskaffelse. Anskaffes hvis bål- og grillkogebogshylden trænger til en ekstra spand kul...