Få inspiration til fremtidens bæredygtige køkken og lær at lave mad af rester i stedet for at smide dem ud. For alle der søger ny inspiration i køkkenet og især de mere klimabevidste
Henter beholdningsoplysninger.
Læs mere om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emneord
Emnetal
64.101 (Madkultur)
Bidrag af
Beskrivelse
Liselotte Kira Gregers Andersen bruger også navnet Kokken på Kanten...
ISBN
9788771717525
Udgave
1. udgave, 2. oplag (2021)
Omfang
225 sider
Forlag
DreamLitt
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Læs om det på hjemmesiden
- Nyhed
Stop madspild - få inspiration
Er du også træt af madspild eller vil du finde måder at bruge resterne på? Så er der gode bud her på bøger om hvordan du kan gribe det an.
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Virkelig lækre og meget inspirerende opskrifter i en flot layoutet bog. Meget indbydende fotografier og velfungerende, letforståelige opskrifter...