- Bog
Kødets mester : en samtalebog med slagtermester Jan Lund - om kød, kvalitet og opskrifter
Af Jane Kjølbye (2017)
Serie
Historien om familien Lund og den slagterforretning, de har opbygget over generationer. Med et indblik i slagterens verden; håndværket, metoderne og ikke mindst kødets karakteristika og anvendelsesmuligheder. Desuden ca. 50 opskrifter (forretter, hovedretter, desserter, brød, pølser og postejer) og hertil en større mængde tilberedningsanvisninger på forskellige udskæringer
Henter beholdningsoplysninger.
Læs mere om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Genre
erindringer
Emneord
Emnetal
66.85 (Slagteri. Kød- og fiskeindustri)
Bidrag af
ISBN
9788793430983
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2017)
Omfang
279 sider
Forlag
Muusmann
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Læs om det på hjemmesiden
- Nyhed
NÆSTVED TÆLLER NED TIL DM I SKILLS
Hvor lang tid er der til Danmarksmesterskaberne for kloge hænder? Og hvad er det nu DM i Skills går ud på?
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Historien om familieforetagendet Lund er mest relevant for dem, der enten har en historisk interesse for faget eller har deres gang i København. Opskrifterne er derimod for alle...