- Bog
Kokkebogen : klassikeren siden 1936
(2017)
Lærebog for kokke
Emner
madlavning
Henter beholdningsoplysninger.
Læs mere om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emneord
Emnetal
64.1 (Madlavning)
Beskrivelse
Indhold: Køkkenets funktion og arbejdsgang ; Håndværktøj ; Kokkens arbejdsdragt ; Varekendskab ; Tilberedningsmetoder ; Konservering ; Køkkenmæssige egenskaber ; Smørrebrød og...
ISBN
9788770822251
Udgave
7. udgave, 2. oplag (2017)
Omfang
535 sider
Forlag
Praxis - Erhvervsskolernes Forlag
Målgruppe
fagligt niveauvoksenmaterialer
Læs om det på hjemmesiden
- Nyhed
NÆSTVED TÆLLER NED TIL DM I SKILLS
Hvor lang tid er der til Danmarksmesterskaberne for kloge hænder? Og hvad er det nu DM i Skills går ud på?