Inspiration til vikingemad, fra optænding af bål til mjødbrygning. Med ca. 75 opskrifter på kødretter, desserter, brød, grød, hjemmelavede oste og drikke, der kan tilberedes over bål, på komfuret eller på grillen
Henter beholdningsoplysninger.
Læs mere om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emneord
Emnetal
64.11 (Madlavning i alm. for særligt apparatur)
Bidrag af
Beskrivelse
Indhold: Gryderetter og supper ; Lam ; Svin ; Fisk og skaldyr ; Fugl og æg ; Grød og vælling ; Brød ; Grønne sager ; Ost ; Desserter ; Nødder og tørrede bær ; Drikke...
ISBN
9788711375693
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2013)
Omfang
203 sider
Forlag
Lindhardt og Ringhof
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Læs om det på hjemmesiden
- Nyhed
Madkultur – nyt tema på bibliotekerne i Næstved
I juli, august og september har Næstved Bibliotek fokus på madkultur. Kom med på en kulinarisk rejse, når vi byder på en række arrangementer om vores madvaner og tilgange til dét, vi putter i munden. Følg også med på hjemmesiden, Facebook og Instagram, når vi løbende dykker ned i madkulturen.
Om forfatteren
Anmeldelser
Lektørudtalelse
En dejlig og anderledes kogebog, der formidler historisk madlavning, som var det noget helt nyt. Lyngvilds navn sikrer givetvis oddsene for fine udlån...