- Bog
Bæredygtig kost : en guide til valg af bæredygtig kost med omtanke for miljø og dyrevelfærd
Af Julie Juanita Larsen (2019)
Om begrebet bæredygtighed i forhold til kost, fx hvordan man kan undgå madspild, skære ned på kødet og forståelse for de enkelte mærknings-ordninger. Med cases om fagfolk, familier og ildsjæle, der har taget et aktivt valg om bæredygtighed til inspiration samt en samling bæredygtige opskrifter
Henter beholdningsoplysninger.
Læs mere om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emneord
Emnetal
61.38 (Ernæring)
Bidrag af
ISBN
9788793575653
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2019)
Omfang
216 sider
Forlag
Muusmann
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Læs om det på hjemmesiden
- Nyhed
Ny emneliste: Klimaforandringer
Syv år! Det er hvad nogle forskere mener, vi har til at ændre adfærd for at undgå et globalt kollaps. Få tips og eftertanke i denne bogliste. - Nyhed
National madspildsdag 29. september
Ny national madspildsdag markeres første gang 29. september. - Nyhed
Stop madspild - få inspiration
Er du også træt af madspild eller vil du finde måder at bruge resterne på? Så er der gode bud her på bøger om hvordan du kan gribe det an.
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Velskrevet og veldokumentret. En bog at blive klog og inspireret af. Lækkert layout...