- Bog
Bålmad for moderne vikinger : opskriftideer med vikingetidens ingredienser, tilsmagt nutidens ganer
Af Karin Collstrup (2016)
Forfatteren, der selv er fritidsviking har samlet opskrifter dels fra bøger om vikingetiden, sagaer mv., og egen fantasi og kreativitet, samt fra andre fritidsvikinger. Første del af bogen beskriver kogekar, fødevaregrupper mv. og resten af bogen består af opskrifter indenfor grød, brød, mælkeprodukter, alt i en, supper, kød og fisk, tilbehør og desserter og kager
Henter beholdningsoplysninger.
Læs mere om materialet
Type
Bog
Format
illustreret
Emneord
Emnetal
64.109 (Madlavningens historie)
Bidrag af
ISBN
9788799426300
Udgave
3. udgave, [Nyt oplag] ([2016])
Omfang
220 sider
Forlag
Hyrokin
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Læs om det på hjemmesiden
- Nyhed
Historien om Danmark - vikingetiden
Så nåede Historien om Danmark på DR1 til vikingetiden. Denne periode har fascineret mange mennesker gennem tiden.