Byg julemandens hus i LEGO

Byg julemandens hus i LEGO. Fotokreditering: Fuzz for Pixabay.
Byg julemandens hus i LEGO. Fotokreditering: Fuzz for Pixabay.
Julemandens værksted er i brand, men med din hjælp bliver det måske alligevel jul i år?
Tid
10:00 - 16:30
Sted
Børnebiblioteket
Bibliotek
Næstved Bibliotek
Adresse

Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved
Danmark

En kold dag i december (den travleste måned for nisser især) brød julemandens værksted i brand, da gavebåndsmaskinen efter mange års tro tjeneste gik i turbo-mode og selvantændte. Nu har nisserne mere travlt end nogensinde, da de både skal nå at genopbygge julemandens værksted OG lave julegaver til alle verdens børn. 

Med en stor bunke LEGO-klodser og fantasien fra Næstveds børn, kan det måske lykkes at genopbygge julemandens hus i tide – og nå at redde julen?

Mange julerier skal kunne løses i selveste julemandens hus - og vi er sikre på, at børn er de eneste rigtige arkitekter til at løse en sådan opgave. Måske bliver der både plads til rensdyrstald, gaveværksted, kanegarage, julebageri, sovesal til nisserne eller andre meget vigtige juleting?

LEGO-julebygget foregår fra kl. 10-16.30 og I kan komme i et hvilket som helst tidsrum der passer jer. Vi lover god julestemning, men tag gerne selv en nissehue med hjemmefra.

Arrangementet henvender sig til børn i alderen ca. 4-12 år.

Bemærk: Hvis I deltager som institution bedes I henvende jer et par dage i forvejen, og melde jeres besøg til bibb@naestved.dk.