Kan strandkrabber være med til at løse verdens mangel på bæredygtige fødevarer?

Leander Hessner. Fotokreditering: The Kitchen ved Aarhus Universitet
Leander Hessner. Fotokreditering: The Kitchen ved Aarhus Universitet
Et foredrag med CEO og Co-Founder i Decameal, Leander Hessner
Date
Tid
19:00 - 21:00
Pris
Standard: Gratis
Sted
Salen
Bibliotek
Næstved Bibliotek
I samarbejde med
Grøn Omstilling
Adresse

Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved
Danmark

Med en stigende global population, mangel på bæredygtige fødevarer og en global animalsk produktion, der er spået til at fordoble i størrelse over de næste 30 år, står verden over for en reel fødevarekrise i den kommende tid.
Koblet med en klima- og biodiversitetskrise kalder kloden på løsninger i form af innovation og  bæredygtige ændringer i vores fødevaresystemer.

Én af de løsninger, der kan være med til at afhjælpe disse problemer, er Decameal – et dansk startup skabt af to biologer fra Aarhus – som omdanner krabber - en skadelig og gigantisk biologisk ressource - til bæredygtige proteintilskud til dyrefoder.

CEO og Co-Founder i Decameal, Leander Hessner, fortæller historien om Decameal fra start til nu, om at knuse krabber med en kompostkværn i et skur på en minkfarm, om forhandlinger med internationale kapitalfonde og meget mere."

Grøn Omstilling
Grøn Omstilling